Doften av badhus i korridorerna = klorintvätt


Varje dag när man öppnar dörren till barnavdelningen så möts man av doften - badhus. Det är det enda man tänker på när man går i på avdelningen. För det är nämligen som så, att de,sjuksköterskorna på sjukhuset, skurar golvet (iaf på barnavdelningen) minst tre gånger om dagen med klorin. Klorin är något som luktar badhus, så därför tänker man ju då logiskt på badhus när man går in där. Det är lite intressant, för den doften är så otroligt speciell. Ibland är den lite varm, ibland kvav, ibland helt ny (dock inte fräsch..). Det luktar lite olika från avdelning till avdelning, men på barnavdelningen så luktar det nog starkast klorin skulle jag vilja säga. Man skulle kunna tro att de använder klorinet för att dölja den starka lukt som kommer från alla människor - då de inte får tillfälle att duscha allt för ofta.
Men på golvdelen är de väldigt renliga. Jag tror inte de tänker på att den fräna klorindoften kan vara rätt så giftig för de barn som bor på avdelningen, men vad vet vi? vi är ju bara knappt undersköterskor, inte kan väl vi ifrågasätta de som vet mer.. /sara

Kommentarer
Postat av: Claes

Hej tjejer.

Det har varit jättetrevligt att få följa er här på bloggen, både i text och alla bilder! Ni har ju verkligen fått se och uppleva en hel del - säkert beror det också på den positiva inställning ni visar. Bra jobbat och ha en lika bra period på barnhemmet!

2012-03-09 @ 09:03:58
Postat av: Sara Ehrlund

Passa på att njut av tiden och ta till er allt ni bara kan! Jag var en av dom som åkte till Litauen förra året men var dock på barnhemmet hela perioden. Men detta är en resa ni alltid kommer bära med er och ha verkligen kul, jag skulle lätt kunna göra om det för detta var en upplevelse för sig själv :)

Ha kul, ta hand om varandra och njutnjutnjut!!



/ Sara E

2012-03-09 @ 11:57:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0